Cara Mencetak Semula Penghantaran di PayPal

Anda boleh mencetak label penghantaran untuk Pejabat Pos Amerika Syarikat, Canada Post, Royal Mail Group dan UPS terus dari akaun Paypal anda. Anda hanya boleh menggunakan label pada satu paket dan tidak dapat menyimpannya ke komputer anda. Sekiranya anda secara tidak sengaja merosakkan atau kehilangan label penghantaran yang asal, anda boleh mencetak label lain tanpa kos tambahan. Anda mesti menggunakan label pada bungkusan asal. Anda tidak boleh mencetak label yang sama untuk beberapa bungkusan.

1

Log masuk ke akaun Paypal dari mana label penghantaran asal dibuat menggunakan komputer anda. Anda tidak dapat mencetak label penghantaran dari aplikasi mudah alih Paypal pada masa penerbitan.

2

Klik pada pautan "Sejarah" yang terdapat di bawah tab Akaun Saya untuk membuka sejarah transaksi anda.

3

Klik pada pautan "Butiran" di sebelah pembayaran yang dibuat label penghantaran. Sekiranya pembayaran tidak muncul di layar pertama, anda boleh menggunakan fungsi carian untuk mencari pembayaran yang betul.

4

Klik pada pautan "Cetak Ulang Label" pada halaman Butiran Transaksi untuk membuka tetingkap yang mengandungi label asal.

5

Klik pada butang "Print Label" untuk mencetak label.