Bagaimana Menjadi Penjual Mudah Alih Booster yang Sah

Sekiranya anda berada dalam perniagaan telekomunikasi runcit, menjadi peniaga Boost Mobile yang sah mungkin bermanfaat bagi syarikat anda. Pada masa penerbitan, Boost menyediakan telefon bimbit dan aksesori jenama-jenama kepada lebih daripada 20,000 peruncit utama di seluruh negara dan perkhidmatan tanpa kontrak serendah $ 50 sebulan. Sebenarnya, syarikat itu menyatakan bahawa ia diiktiraf oleh JD Power and Associates sebagai penyedia prestasi perkhidmatan pelanggan dan pengalaman pembelian tertinggi di kalangan rakan sebayanya.

1

Biasakan diri anda dengan produk dan perkhidmatan Boost Mobile. Lawati laman web Boost Mobile untuk meneroka produk, rancangan dan aksesori dan dapatkan idea item yang ingin anda jual. Navigasi ke halaman "About Boost Mobile" dan "FAQ" untuk membaca gambaran keseluruhan syarikat dan dan soalan yang sering diajukan. Selidiki laporan pengguna baru-baru ini untuk menentukan produk mana yang akan menghasilkan margin keuntungan terbaik untuk perniagaan anda.

2

Tuliskan surat minat. Pada kop surat syarikat, tulis surat rasmi minat dan tanyakan bagaimana anda akan membuat permohonan kebenaran peniaga. Lampirkan ringkasan ringkas perniagaan anda dan produk Boost Mobile yang anda minati dalam peruncitan. Sertakan semua maklumat hubungan peribadi dan perniagaan anda, seperti nama, alamat fizikal, nombor telefon perniagaan, alamat laman web dan alamat e-mel anda.

3

Hantarkan pertanyaan anda kepada pasukan jualan korporat Boost Mobile. Halaman "Maklumat Perhubungan" di laman web Boost Mobile mencadangkan menghantar e-mel kepada pasukan penjualan korporat untuk mendapatkan arahan permohonan dari wakil penjualan. Salin dan tampal atau lampirkan surat minat anda ke e-mel dan alamatkan ke [email protected] untuk menyampaikan pertanyaan anda ke jabatan yang sesuai.

4

Tunggu untuk mendengar daripada wakil jualan Boost Mobile. Anda mungkin akan menerima e-mel automatik segera dari Boost Mobile untuk mengesahkan bahawa surat anda telah diterima. Dalam beberapa hari bekerja, anda akan menerima panggilan telefon atau e-mel dari wakil jualan Boost Mobile untuk memenuhi keperluan anda dan menjelaskan proses permohonan.

5

Lengkapkan permohonan peniaga dan serahkan dengan semua dokumen yang berkenaan Anda mungkin diminta untuk menghantar salinan dokumen perniagaan anda, seperti dan nombor pengenalan cukai, lesen dan bukti insurans liabiliti produk. Isi permohonan secara keseluruhan dan kumpulkan semua dokumentasi yang diminta untuk disertakan bersama pakej permohonan anda. Tunggu surat kelulusan.

6

Mula memesan produk Boost Mobile untuk inventori anda. Sekiranya anda diterima sebagai peniaga Boost Mobile yang sah, anda akan menerima surat kelulusan dengan arahan selanjutnya. Surat ini biasanya diikuti dengan panggilan dari wakil penjualan untuk menyambut kedatangan anda dan menggariskan proses pesanan. Mulakan pesanan produk untuk penghantaran.